fbpx

Enda flere nye medlemslag!

Publisert: 8. april 2024

Medlemslagene strømmer på, og nå kan vi ønske Volden Revygruppe og Romerike Musikkteaterskole hjertelig velkommen som helt ferske medlemmer av Frilynt Norge.

Volden Revygruppe

Volden Revygruppe driver lokalrevy på Tolvsrød i Tønsberg kommune, og setter opp revy hver vår til stor glede for lokalbefolkningen.

Finn Volden Revygruppe på Facebook

Romerike Musikkteaterskole

Dette skriver Romerike Musikkteaterskole i sin innmelding:

Romerike musikkteaterskole (heretter kalt RMTS) er en frivillig organisasjon som ble gjort om fra enkeltmannsforetak til frivillig organisasjon med stiftelsesdato 31. mai 2023. RMTS er et teaterakademi for barn, ungdom og voksne. Akademiet skal ha fokus på kvalitet i undervisningen.

Foruten å være en aktiv pådriver for kultur i Ullensaker Kommune skal RMTS stå i bresjen for interkomunalt samarbeid innenfor kulturfeltet. Laget skal sette søkelys på talentutvikling og være en forstudie til kunstneriske utdanninger og et bindeledd mot andre kunstneriske institusjoner. RMTS er et produksjonsrettet teaterakademi med en sterk medlemsmedvirkning. RMTS har i skrivende stund 2 grupper, Teaterakademiet 5-7 (barn fra 5. – 7. trinn) samt en voksengruppe som proudserer Ullensakerrevyen 2025. Vi ønker å melde oss inn i Frilynt for å profesjonalisere driften, samt kunne lene oss på andre tilsvarende aktører i forhold til samarbeid og kunnskapsdeling. Det er også viktig for oss å kunne få tilgang til støtteordninger og forsikring av medlemmene våre.

Finn Romerike Musikkteaterskole på Facebook

 

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen