fbpx

Endelig!

Publisert: 28. september 2021

Norge åpner endelig opp igjen og for dere som allerede er i gang med oppsetninger eller skal til å begynne – se her for nyttige steder å søke tilskudd til din produksjon

Vi i Frilynt Norge er så glade for at Norge endelig åpner opp etter en lang tid med nedstenging og strenge restriksjoner. Dette har spesielt preget kultur-Norge og vi vet at flere av våre lagmedlemmer har hatt tøffe kår den siste tiden.
MEN, nå kan vi endelig se fremover og starte opp igjen, fullt og helt! Da er det nyttig med litt hjelp på veien og det kan du få blant annet ved å søke her:

Studieforbundet Kultur og tradisjon

Alle medlemslag i Frilynt Norge kan søke kurstilskudd for læringen som foregår f.eks. i forbindelse med teaterøvelsen, sang, dans, kostymer, kulisser, sminke og mye mer. Det er mye læring i det å stå på en scene, arbeide med rollefiguren, øve frem en forestilling, lære å synge og danse, sminke, bygge kulisser, designe og sy kostymer, arbeide med manus, film og mye mer. Ved å registrere all denne kursaktiviteten hos studieforbundet Kultur og tradisjon – kan dere motta kursstøtte.

Studieforbundet kultur og tradisjon har vedtatt at timetilskuddet som har vært økt fra 100 kroner til 125 kroner i koronasituasjonen blir videreført. Dette er gode nyheter for våre lag som vil få mer tilskudd til opplæring.

Kurstilskudd fra Studieforbundet kultur og tradisjon er en av de største fordelene i Frilynt. Tilskuddsordningen frembringer nær 3 millioner kroner i tilskudd til medlemslagene hvert år og du kan søke året rundt. I tillegg er det kjempelett å søke – så sett i gang!

Les mer om tilskuddsordningen her: https://www.kulturogtradisjon.no/tilskudd 

Frifond
OBS! Søknadsfrist 15.oktober

Frifond er en støtteordning opprettet for å bedre rammevilkårene for demokratisk og medlemsbasert kulturarbeid for barn og unge på lokalt nivå.

Frifondmidlene skal gå til aktivitet lokalt for barn og unge under 26år. Laget som søker må altså ha minimum fem medlemmer under 26år for å kunne søke frifondmidler.

Frilynt fordeler midlene etter søknad fra laget og søknadsfristen er 15.oktober hvert år. Maksimalt tilskudd til et lag er 40 000 kroner.

Les mer om tilskuddsordningen her: https://frilynt.no/sok-tilskudd/

Vi håper at medlemslagene våre tar seg tid til å sjekke ut disse tilskuddsordningene. Her er det mange penger å hente, på en lettvint måte. Ta gjerne kontakt med oss i Frilynt Norge for spørsmål eller veiledning rundt våre tilskuddsordninger.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Renate Hellberg Kristoffersen
Renate Hellberg Kristoffersen