fbpx

Gladsak fra Studieforbundet kultur og tradisjon

Publisert: 20. juni 2021

Timetilskuddet for kurstilskudd blir værende på 125 kroner i timen ut 2021!

Studieforbundet kultur og tradisjon har ansvaret for søknader og utbetaling av tilskudd til kurs og opplæring i alle ledd i medlemsorganisasjonene. Tilskuddet for 2020 var 100 kroner for timer med lærer, 40 kroner for timer uten lærer. På styremøtet 8.september 2020 ble det bestemt endring i tilskuddet:

For å stimulere til kursaktivitet og kompensere for merkostnader med smittevern økes tilskuddssatsene til 125 kroner per time med lærer og 50 kroner per time uten lærer (…)

– og dette vedvarer ut 2021!

På grunn av Covid-19-situasjonen, har det vært svært vanskelig å arrangere kurs. Til tross for strenge smittevernstiltak har likevel mange kursarrangører klart å gjennomføre kurs. Kreativitet, engasjement og vilje til tilpasning har vært stor i lokallagene. Reduksjonen i kurstimer fra 2019 til 2020 ble på 34,5%.

På grunn av lav kursvirksomhet i 2020 har Studieforbundet overført 2,7 millioner kroner av opplæringstilskuddet til 2021.

Frilynt oppfordrer alle våre medlemslag til å benytte seg av kurstilskuddet til Studieforbundet kultur og tradisjon. Det er enkelt å søke og det er mange kroner å hente. Les mer og søk kurstilskudd HER!

 

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Renate Hellberg Kristoffersen
Renate Hellberg Kristoffersen