fbpx

Gosenrevyen imponerte stort med 230 ungdommer på scenen!

Publisert: 9. februar 2016

I år er det 25 år siden det for første gang ble satt opp ungdomsrevy for og av elevene på Gosen skole i Stavanger! Det blir markert med brask og bram når de denne uken spiller jubileumsforestilling for over 4500 publikummere.

230 ungdommer på scenen
Slik ser det ut når 230 «gærne» ungdommer presser seg sammen på en scene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Representanter fra Frilynt var så heldige å få oppleve den herlige stemningen som oppstår når 230 ungdommer fyller scenen med musikk, dans og revy! I løpet av en og en halv time tok medlemmene i Gosenrevyen publikummerne med på en reise gjennom de 25 årene med latter, tårer, god stemning og engasjement . Det var et sterkt fokus på å la artistene utfolde seg i sang, musikk, hip hop og dans, og det gjorde de med stor overbevisning.

Artistene på Gosenrevyen leverer en fantastisk sjangerblanding over en lav sko.
Artistene på Gosenrevyen leverer en fantastisk sjangerblanding over en lav sko.

HELT RÅTT! Makan til god blanding mellom enkeltprestasjoner og samspill har jeg aldri sett. Husbandet skaper en magisk stemning og bygger perfekt oppunder den sjangerblandingen av hip-hop, pop, rock og galskap som tar plass på scenen, sier Marius Granholt, teaterrådgiver i Frilynt.

Enkeltprestasjonene er av et sånt kaliber at det er vanskelig å dra frem noen, men loppen Birger, rap gjennom tidene og ”Ove R. Sett som blir oversett” sitter ekstra godt igjen i frontallappen. Gode sangere gikk det neste inflasjon i, og bandet var så gode at man godt kunne hørt og sett enda mer!

– Om alle skoler i landet hadde hatt et tilsvarende tilbud hadde det ikke vært behov for så mange sosiallærere, Sier leder i Gosenrevyen, Jon Arne Sægrov. Det går ikke an å måle effekten av at nesten alle elevene ved en skole er med på og bak scenen i et slikt prosjekt, Fortsetter han.

LES OGSÅ: SKOLEREVYENE = LÆRINGSMASKINER

5
Høyaktuell humor med selfiestang!

Ungdommene i Gosenrevyen bruker et enormt antall timer på forberedelser og auditions til neste års revy
starter allerede uken etter siste forestilling. Da skal styret  også sette i gang med å melde inn kurstimer til Studieforbundet Kultur og Tradisjon og revyen kan vente seg en klekkelig sum penger for ”strevet”. I tillegg er Gosenrevyen flittige til å søke frifondmidler, som kombinert med momskompensasjon vil gi større rom i budsjettet!

LES OGSÅ: MOMSREKORD PÅ 2,4 MILLIONER

Frilynt Norge gleder seg til å følge Gosenrevyen videre og håper på å kunne bistå med midler, kurs og aktivitet for medlemmene i 25 år fremover! «Hats of» til artistene, bandet, solistene, regissørene, koreografene og alle som er involvert i denne fantastiske produksjonen.

12
Who run the world!? GIRLS! – Battle med jentene…
3
…. mot gutta!

 

 

 

 

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød