fbpx

13.-14. februar: Teaterweekend i Nord-Trøndelag!

Publisert: 20. januar 2016

Frilynt Norge lanserer historisk løft med nær 100 teaterkurs i hele landet! Første stopp er teaterbygda med stor T: Verdal i Nord-Trøndelag. Velkommen til gratis skrivekurs for revy og improvisasjon. Ungdom og voksne fra hele landet er velkommen – og det er gratis!
Teaterweekend - NT
Med Teaterweekend Nord-Trøndelag ønsker landets største teaterorganisasjon, Frilynt Norge, å etablere en kreativ og lærerik møteplass for elskere av amatørteater i hele Nord-Trøndelag – og resten av landet. Dette blir starten på noe nytt og spennende!

Ingenting er mer naturlig enn å legge et slikt tilbud til bygda som huser blant annet Verdal Teaterlag, Tindved Familieteater,  og en drøss med andre teatergrupper – og ikke minst «Spelet om heilag Olav» på Stiklestad.

Print#MinusManus – Kurs i improteater
Kulturdepartementet har bevilget 900.000 kroner til Junior-NM i Teatersport! Støtten betyr at Frilynt Norge og Teateralliansen kan tilby gratis kurs i teatersport og uttak til Junior-NM i Teatersport. Bli med som deltaker på den morsomste og sprøeste lekeplassen for teaterengasjert ungdom. Velkommen til MinusManus!

Tid: 13.-14. februar 2016 (lørdag: kl. 11.00 – 20.00, søndag: kl. 10.00 – 18.00)
Sted: Teatersalen til Verdal Teaterlag, Amfi Verdal, Jernbanegata 11.
Målgruppe: Ungdom 13 – 18 år (Voksne kan også delta på kurset. Uttaket til Junior-NM er for 13-18 år)
Pris: Gratis!
Mat: Enkel lunch og middag inkludert.
Overnatting: Ønsker du overnatting bestilles dette til spesialpris på Stiklestad Park Hotel: 74 03 82 00. Oppgi Frilynt Norge som referanse. Hotellet betales av den enkelte deltager/gruppe.

LAST NED INVITASJON HER
PÅMELDING TEATERSPORTKURS HER

skrivekurs_revy_frilynt_norgeSkrivekurs revy
Har dere en ny revy eller cabaret på gang? Hvordan skriver man en god revytekst? Frilynt Norge spanderer gratis skrivekurs i revy. Her er det duket for elleville ideer, kreativ skriving og mye latter.

Tid: 13.-14. februar 2016 (lørdag: kl. 11.00 – 20.00, søndag: kl. 10.00 – 18.00)
Sted: Teatersalen til Verdal Teaterlag, Amfi Verdal, Jernbanegata 11.
Målgruppe: Ungdom og voksne
Pris: Gratis!
Mat: Enkel lunch og middag inkludert.
Overnatting: Ønsker du overnatting bestilles dette til spesialpris på Stiklestad Park Hotel: 74 03 82 00. Oppgi Frilynt Norge som referanse. Hotellet betales av den enkelte/gruppe.

LAST NED INVITASJON HER
PÅMELDING SKRIVEKURS REVY HER

LES OGSÅ: 200.000 kroner til Verdal Teaterlag
LES OGSÅ:
Pris til Lars Børre Hallem i Verdal Teaterlag

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød