fbpx

Vil du være crew på SplæshCamp 2016?

Publisert: 8. januar 2016

Vil du være crew på SplæshCamp 2016? Vi søker frivillige ungdommer og voksne som vil bidra til å gjøre dette til den beste opplevelsen i livet for 400 deltagere fra hele Norden! Søk innen 17. januar! crew1

Totalt er det ventet rundt 400 deltagere, instruktører og frivillige når Frilynt Norge arrangerer den 13. sommerleiren for teater, film & kulturelskende ungdommer.

SEND INN SØKNADSSKJEMA HER INNEN 17. JANUAR

LES OGSÅ: Sjekk bildene fra SplæshCamp 2015!

crew 500For at campen skal gå på skinner trenger vi over 50 frivillige i crewet. Vi ønsker ungdom og voksne. Du bør ha fylt 15/16 år – og vi trenger også mange voksne over 20 år. Uansett alder: Søk om å få bli med, så tar vi en avgjørelse!

SplæshCamp er fra mandag 8. august til lørdag 13. august. I tillegg er crewet involvert i oppgaver 6. august (lørdagen før avreise), 7. august (rigging i Arendal dagen før deltagerne ankommer) og søndag 14. august  (rydding).

SEND INN SØKNADSSKJEMA HER INNEN 17. JANUAR

crew1Hva gjør jeg som frivillig?
Det er mye arbeid å dem som er frivillige på campen. Som frivillig crew er man ikke deltager, men skal sørge for at alle de andre deltagerne får en flott uke. Selv om det er er mye jobb er det også k
jempemorsomt og lærerikt. Det vil bli detaljerte arbeidsplaner og program å følge, slik at man jobber på «skift». For noen starter «arbeidsdagen» kl. 07.00 og er ikke ferdig før i de sene nattetimer.

Vi vil også invitere til en crewsamling i forkant av campen der vi gjennomgår programmet, regler, oppgaver, blir kjent, tar bilde av alle i crewet og planlegger. Nedenfor kan du lese mer om de ulike crewoppgavene og kort om hva som forventes.

For å bli crew må du søke via dette skjemaet. Vi plukker deretter ut det antallet vi trenger ut i fra hvilke oppgaver som skal løses.

crew2 IMG_8325Hvilke datoer må jeg kunne?
Forberedelsesdager: 6. og 7. august
SplæshCamp: mandag 8.-13. august.
Nedrigg og opprydding: lørdag 13. og søndag 14. august.

Du betaler ingenting for å være crew. Vi dekker også reise, opphold og mat under campen.

Hvor er SplæshCamp?
SplæshCamp er i Arendal på Hove Leirsenter. Vi sørger for at alle kommer seg til campen.

Mat & bevertning
Har ansvar for alle måltider (frokost, lunch, middag og kveldsmat), lage og servere mat, rydde på kjøkkenet, pausemat, hente mat hver morgen etc.

crew IMG_8417Kursvert
Er assistent og tilrettelegger for kursinstruktøren. Hvert kurs har en egen kursvert. Tar opprop hver dag, ser til at deltagerne trives på kurset, henter og bringer ting og tang for instruktør m.m.

Miljø & renhold
En superviktig oppgave for at leiren skal holdes pen og ren. Ansvar for renhold på toaletter og bad på alle hyttene. Sørger for å tømme søppel, samler flasker og tomgods – både ute og inne.

Helse og sikkerhet
Førstehjelp, tilsyn ved bading og aktiviteter m.m. Du må ha erfaring fra førstehjelp og livredningskurs.

crew3Transport og logistikk
Ansvar for transport av utstyr og henting og bringing av dette i lastebiler/varebiler. Har du ikke lappen, trengs det også bærehjelp og assistanse i lastebilene.

Busskoordinator
Mottakelse på bussterminal ved avreise, opptelling på busser og ansvar på bussene på vei til og fra Arendal.

Kiosk og salg
Ansvar for salg, oppgjør i kiosken, salg av frilyntklær etc.

Redaksjon
Ansvar for å filme, redigere campfilm, ta bilder, intervjue deltagere, publisere saker på frilynt.no og på facebook etc. Du må like å være litt «journalist».

IMG_8504Rigg
Ansvar for og planlegging av rigging av kurstelt, scene, sekretariat, skumparty etc.

Sceneteknikk
Ansvar for planlegging, rigging og tilrettelegging for scene og sceneteknikk (lyd, lys, projektor/storskjermer, film etc.)

Hyttesjef
Ansvar for ro og orden på hyttene på nattestid, brannvakt på hytta, brannøvelser, kontaktperson på nattestid på hytta, utdeling og mottak av nøkler på hytter, koordinering av opprydding og utsjekking siste dag etc.

Nattevakt
Gå nattevakt på området på tvers av hyttene.

Aktivitet, miljø og fritid
Planlegging og gjennomføring av aktiviteter som skumparty, fritidsaktiviteter, sørge for at alle trives, miljøpatrulje etc.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød