fbpx

Gratis forsikring for teatergrupper og ungdomslag!

Publisert: 29. mai 2016

Sikret dere gratis forsikring av medlemmene i teaterforeningen, revylaget, ungdomslaget eller skolerevyen? Nå er det halv pris på innmelding i Frilynt Norge. Vi har en drøss med støtteordninger og medlemsfordeler!Samtlige medlemmer i alle våre medlemslag er automatisk forsikret hos Gjensidige. I tillegg får alle medlemslag en egen ansvarsforsikring. Alt inkludert i medlemskapet uten ekstra kostnader. Velkommen til Norges største teaterorganisasjon!

SØK MEDLEMSKAP I DAG – HALV PRIS!
SØK FRIFOND HOS FRILYNT NORGE INNEN 15. OKTOBER

Betalte 12.000 i forsikring
– Vi har eksempler på lag som har betalt 12 000 kroner bare i forsikring av medlemmene. Hos oss er forsikringen inkludert i medlemskontingenten på 4000 kroner som teatergruppa, ungdomslaget, revygruppa eller skolerevyen betaler i året. I tillegg får man tilgang til flere støtteordninger og medlemsfordeler som gir viktige kroner i kassa til det lokale, frivillige kulturarbeidet, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

LES ALT OM FORSIKRINGSAVTALEN HER

Frode Aleksander Rismyhr
– BRUK OSS, oppfordrer generalsekretær, Frode Aleksander Rismyhr.

Halv pris på medlemskapet
– Nå er det halv pris på innmelding hos oss. Altså 2000 kroner fra etter 1. september og ut året. Her er det bare å hive seg rundt og søke medlemskap. Teatergruppa, revylaget, ungdomslaget eller andre kulturforeninger sender inn et enkelt søknadsskjema og vedtektene for laget. Hvis man ikke har vedtekter i dag, kan vi hjelpe til med å utforme det, eller man kan laste ned eksempler på frilynt.no.

FRILYNT SPANDERER: LÅN TEATERFOLKA VÅRE
BLI MED Å KARTLEGGE TEATER-NORGE – VINN 10 000 KRONER

Sjekk avtalen
Ulykkesforsikringen dekker medlemmer av Frilynt Norge, fylkeslag og lokallag, til og fra enhver øvelse eller oppføring i regi av Frilynt Norge og våre fylkeslag og lokallag i hele verden. Ulykkesforsikringen har en engangsutbetaling på opptil kr 500 000 til forsikrede ved varig invaliditet, etter invaliditetsgrad, som følge av ulykkesskade. Behandlingsutgifter dekkes opptil kr 50 000. Ved ulykke død utbetales kr 50 000.

Ansvarsforsikringen dekker et rettslig erstatningsansvar i forhold til tredjepart. Det kan være som følge av skader, eller skader påført person eller ting. Forsikringen gjelder Frilynt Norge og alle våre fylkeslag og lokallag og dekker inntil 10 000 000.

Lag som betaler for ulykkesforsikring eller ansvarsforsikring på egenhånd i dag vil med en ny ordning kun måtte betale for en ordning gjennom Frilynt. Dermed kan man si opp eventuell ulykkesforsikring eller ansvarsforsikring laget måtte ha fra før.

Laget skal kun forholde seg til Frilynt Norge ved spørsmål om forsikringen, og ikke Gjensidige direkte. Dermed får du også snakke med noen som kjenner laget ditt og får personlig oppfølging.

FIKK 250 000 I STØTTE HOS FRILYNT – SJEKK HVORDAN!

Snilerevyen2Kulturlivet vs idretten
Kulturlivet og amatørteaterbevegelsen har ikke vært like gode som for eksempel idrettsforbundet når det gjelder forsikring av medlemmene. Det kan skyldes et ubevisst forhold til spørsmålet, mangel på organisatorisk infrastruktur og samordning på kulturfeltet, eller en oppfatning av idrett som mer risikofylt enn kultur. Det er likevel klart at det er risiko knyttet til aktivitet i teatergruppa, skolerevyen, ungdomslaget, fritidsklubben og danseverkstedet. Det er derfor en stor nyhet at vi endelig har en forsikringsordning på gang – som attpåtil er meget god.

Stort ansvar
Dersom en ulykke eller erstatningskrav skulle oppstå hviler det et stort ansvar på laget. Og ekstra sårbare er gruppene som er drevet fullt og helt av ungdom. Da er ansvarsforsikringen god å ha.

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød