fbpx

Husk å søke på Kulturroms tilskuddsordninger før fristen: 2.mars!

Kulturrom (tidligere Musikkutstyrsordningen) har gode tilskuddsordninger for ditt lag. Her kan du søke om alt fra øvingsutstyr til bygging av øvingslokaler. Sjekk ut: http://www.kulturrom.no/tilskuddsomrader/ og søk før fristen!

Hvem kan søke?
Bandkollektiv, ensembler, spellemannslag, storband, kor, korps, orkestre, teatergrupper og liknende virksomheter eller sammenslutninger i tillegg til drivere av spillesteder, kulturhus, øvingsanlegg og andre lokaler som benyttes til utøvelse og fremføring.

Hva kan du søke om?

Utstyr til øving: Dette tilskuddsområdet omfatter utstyr som skal benyttes i øvingssammenheng og som kommer flere aktører i et fellesskap til gode.

Utstyr til fremføring: Dette tilskuddsområdet omfatter utstyr som skal benyttes i fremføringssammenheng, dvs. lydutstyr, lysutstyr og sceneteknisk utstyr og innretninger.

Bygg og akustisk utbedring av arenaer: Dette tilskuddsområdet omfatter akustisk forprosjektrapport utarbeidet av fagakustiker for kartlegging av de akustiske forholdene, lydisolerende og romakustiske tiltak i lokaler til øving og fremføring, bygging av lokaler til øving, samt til øvingsbinger.

Øvingsbinge: Dette tilskuddsområdet omfatter et ferdiglaget øvingslokale som leveres nøkkelklart. Øvingsbingen er lydisolert og akustisk tilpasset rytmisk musikk. Den skal utredes for tilpasning til andre kulturelle uttrykk.

Krav til søkere:
Felles krav til alle søkere er at hovedaktiviteten innenfor virksomheten skal være rettet mot utøvelse eller fremføring av musikk, teater eller dans, og komme et allment publikum til gode. Virksomheten skal kunne vise til helårsaktivitet og et langsiktig perspektiv. Les mer om krav til søkere og søknaden her: http://www.kulturrom.no/veiledning/#generellevilkar.

 

Følg Frilynt på sosiale medier for å holde deg oppdatert på hva som skjer!

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT 

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 18. februar 2020
Renate Hellberg Kristoffersen

Renate Hellberg Kristoffersen