fbpx

Jarle mottok ærespris

Publisert: 31. mai 2022

Lørdag 28. mai arrangerte Sandefjord kommune prisutdelingen Speil, der kultur- og idrettslivet i Sandefjord ble feiret. Under utdelingen mottok en overrasket Jarle Hem Sandefjord kommunes ærespris.

Jarle Hem var nominert til Barne- og ungdomsprisen under lørdagens Speil. Denne prisen fikk han ikke. Han ble derimot overrasket med den gjeve æresprisen. Jarle som er ansatt i Frilynt Norge som teaterrådgiver og Statsminister for Ungdomshuset Napern1916, er kjent for sin mangeårige innsats for barn og ungdom i Sandefjord.

Jarle har et stort sosialt engasjement og har hele sitt voksne liv jobbet med den yngre garde, både profesjonelt og i frivilligheten. Han har et voldsomt engasjement for det han tror på og er ikke redd for å gå foran som et godt eksempel for andre.

Sandefjord kommunes barn og unge har i mange år nytt godt av hans motivasjonsevner i skolen, og hans enorme evne til å skape et trygt og godt miljø. De siste årene har han lagt hjerte og sjel i ungdomsarbeid også utenfor skolen, nemlig på Ungdomshuset Napern1916. Jarle var med og startet Napern1916 i 2016, og har siden det sørget for at huset er et trygt sted for alle fra ungdomsskolealder til man er fylt 18 år.

Frilynt Norge er stolt over den jobben som blir lagt ned av Jarle. Han gjør en uvurderlig jobb, og betyr så mye for så mange! Ungdommene i Sandefjord kommune er heldige som har Jarle Hem.

Frilynt og Napern

Frilynt har siden 2016 driftet Ungdomshuset Napern1916 i Sandefjord. Målgruppen for tilbudet er uorganisert ungdom i alderen 13 til 18 år.

Tilbudet er fullfinansiert av Sandefjord kommune og påvirker således ikke det økonomiske resultatet hos Frilynt Norge. For administrasjonsjobben tar Frilynt et årlig gebyr som skal dekke timer og forbrukt materiell.

Det er viktig å påpeke at Napern er et helt selvstendig prosjekt som Frilynt verken taper eller tjener på i form av kroner og øre. Men ved å drifte dette tilbudet drar ungdomshuset og Frilynts sekretariat fordeler av hverandre gjennom gjensidig erfaringsutveksling og variert kompetanse.

 

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen