fbpx

Nordisk manusprosjekt for barn og unge

Publisert: 16. mai 2022

Endelig kan manusene i Hugin/Munin-prosjektet lanseres! Svenske, finske og norske dramatikere har fått i oppdrag å skrive teatermanus for barn og unge i alderen 9-15 år. Nå får du lese teaterstykkene de har utvikla i dialog med målgruppa. Og du kan søke om rettigheter til fremføring allerede nå.

De norske bidragene 

Klikk her for å lese synopsis for alle fem manusene

Siden hun høsten 2021 ble valgt ut som den norske dramatikeren i prosjektet, har Maria Petronella Muri Nygren utviklet og skrevet manuset sitt i tett dialog med referansegruppa som hun også til vanlig er instruktør for: Strømmen barne- og ungdomsteater.

I tillegg har Janne Aasebø Johnsen, med støtte fra Norsk Amatørteaterforbund, skrevet et manus til prosjektet, i dialog med ungdommer fra flere teatergrupper i Lillehammer: Kulturhjerte, Lillehammer amatørteater og ungdomslaget Henrik Wergelands minne.

Les manusene

Bestill manus og rettigheter fra prosjektets egen nettside.

Benytte noen av manusene?

Vær tidlig ute med å søke om fremføringsrett. Et visst antall rettigheter til fremføring vil bli fordelt kostnadsfritt til teatergrupper som blir med i prosjektet.

Det er Dramas som tar seg av å formidle Hugin/Munin-manusene til norske amatørteatergrupper, men både manus og rettigheter bestiller du via huginmunin.nu.

Denne gangen bes du altså gå utenom nettsida til Dramas.

God lesning!

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen