fbpx

Musikkutstyrsordningen skifter navn til Kulturrom og er full av gode støtteordninger for ditt lag.

Musikkutstyrsordningen, som har vært kjent som den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr og lokaler, fikk fra 2019 økt tilskuddsramme og et utvidet mandat. Fra å være en ordning kun for rytmisk musikk gis det nå tilskudd på tvers av alle musikksjangre og til scenekunstfeltet og amatørteater.

Med det utvidede mandatet fulgte en ekstra bevilgning på 12 millioner i mai 2019 og totalt delte ordningen ut i overkant av 40 millioner i tilskudd fordelt på alle landets fylker i 2019. Kulturminister Trine Skei Grande var tilstede da det nye navnet offisielt ble annonsert onsdag 8.januar. Hun hadde følgende å si:

«Jeg er glad for at Musikkutstyrsordningen på en så positiv måte har tatt imot oppdraget med å utvide ordningen til å gjelde flere musikksjangre og kulturuttrykk. Dette er en svært viktig ordning for det brede kulturlivet vi har i Norge, og Kulturrom er et dekkende og godt navn».

Kulturrom har søknadsfrist to ganger i året; 2.mars og 1.september. De fordeler tilskudd til teknisk utstyr og tilgang til øvingslokaler over hele landet, i tillegg til gode tekniske vilkår for framføring av musikk- og scenekunst. Konsertscener, kor, korps, teaterlag, band, orkestre, ensembler, arrangører og storband er eksempler på aktører som kan søke tilskudd fra Kulturrom.

 

Les mer om navnebytte og det utvidede mandatet til Kulturrom her:
https://www.kulturrom.no/2020/01/08/muo-endrer-navn-til-kulturrom/

Les mer om Kulturrom og deres støtteordninger her: https://www.kulturrom.no

 

Følg Frilynt på sosiale medier for å holde deg oppdatert på hva som skjer!

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT