fbpx

Nyhetssaker

Stand-Up Fredrikstad nytt medlem!

Frilynt Norge ønsker Stand-Up Fredrikstad hjertelig velkommen som nytt medlem! – Stand-Up Fredrikstad var en idé som gnistret i hodet på initiativtaker Johannes Lindrupsen i 2011 og ble realisert med det første showet på Verdensspeilet januar 2012, skriver gruppa i sin søknad.

Les mer »

SplæshCamp 2013

VI FEIRER 10 ÅR MED SPLÆSHCAMP! Dette er en av Norges mest attraktive sommerleire for ungdom som elsker teater, revy, film, teatersport, musikk, hip hop, scenekamp, ungdomslag og fritidsklubber! Bli med på en ellevill og lærerik jubileumsleir sammen med 300 unge mellom 13-19 år fra hele Norge! HOLD AV 29. JULI TIL 3. AUGUST!

Les mer »

Påmelding Teaterskolen 2013/14

Påmelding til høstens teaterskoler er i gang! Teaterskolen i Sandefjord og Drammen er klare for et nytt år med teater! Her er det klart for alle de forskjellige gruppene med småttis(1-4 klasse), Junior(5-7 klasse) og Ungdomsgruppa(8. Klasse til 18 år) både i Sandefjord og Drammen.

Les mer »

Påmelding Filmskolene 2013/14

Da er vi klare for påmelding til høstens filmskoler! Her blir tilbudet utvidet med flere grupper i Drammen og Oslo! Filmskolen er for alle som har lyst til å lage film. Uansett om du kan mye eller ingenting, så meld deg på!  Du vil blant annet lære kamerabruk, fortellerteknikk, klipping og spesialeffekter.

Les mer »

Forsikring via Frilynt?

Har laget ditt forsikret medlemmene, utstyr og eventuelt eget ungdomshus? Ønsker dere en gunstig forsikringsavtale via Frilynt? Frilynt jobber med å kartlegge behov hos alle våre medlemslag. Vi trenger innspill så raskt som mulig, da vi er i dialog med forsikringsselskap.

Les mer »