fbpx

PrintShop – en medlemsfordel

Publisert: 3. oktober 2022

Visste du at Frilynt har en egen lavpris PrintShop hvor du kan bestille det meste av trykk & grafiske artikler du trenger for å promotere forestillinger og arrangementer?

Haugesund barne- og ungdomsteater (HBU) er ett av Frilynts medlemslag, og gjennom året har de flere forestillinger og derfor bruk for trykkeritjenester til manus, program og plakater. HBU har tatt en runde med flere lokale trykkerier for å se på mulighetene for å bedre prisene på disse tjenestene, men kostnadene var fremdeles høye. -Vi undersøkte da Frilynt-avtalen og fant ut at denne er rimeligere på de aller fleste trykkeritjenester og har nå blitt vårt førstevalg, sier leder i Haugesund barne- og ungdomsteater, Jon Magne R. Josephsen.

Josephsen forteller om lavepriser, og trekker frem prisene for RollUps som har halv pris hos PrintShop i forhold til lokale trykkerier.

– PrintShop er proffe og gir gode råd for hver bestilling. De er flinke til å hjelpe oss med å finne rett alternativ for trykk. Normalt rask levering uten ekstra kostnad for frakt. Det er veldig enkelt å bruke PrintShop. Vi sender normalt en PDF på e-post og får ferdig produkt på døra, sier Josephsen.

Host PrintShop kan man for eksempel printe:
Plakater, flyers, programmer, bannere, trykk og innbinding av manus, t-skjorter med trykk, RollUps, seil, beachflagg, kaffekopp med trykk og mer!

Ønsker du å sjekke ut pris, bestille eller ønsker mer informasjon?
Send en epost til: printshop@frilynt.no

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen