fbpx

Nyhetsbrev for september

Publisert: 3. oktober 2022

En helt ny ungdomsrevy

Frilynt Norge har over et par år samarbeidet med to manusforfattere om å lage en splitter ny ungdomsrevy, og endelig er den klar: «Miljørevyen- Folkefiende eller- venn?»

Fra SplæshCamp til norgesmestere!

Frilynt Norge er stolte over improlaget Impromp som vant junior-NM under SplæshCamp 2022 og klatret helt til topps under NM i teatersport under Teaterdagene!

Teaterweekend Vestland

Delta på teaterweekend på Vestlandet 21.-23. oktober!

Frilynt Norge tilbyr reisestøtte til deltagere som kommer langveisfra.

PrintShop-
en medlemsfordel

Visste du at Frilynt har en egen lavpris PrintShop hvor du kan bestille det meste av trykk & grafiske artikler du trenger for å promotere forestillinger og arrangementer? 

Ny strategi for kulturfrivilligheten

I følge regjeringen har kulturminister Anette Trettebergstuen varslet en gjennomgang av rammene for musikk- og kulturfrivilligheten. Det trengs god informasjon om hvem som faller utenfor, hvordan få tilrettelagte lokaler til bruk både dag og kveld, tilskuddsordninger som treffer, og samarbeid mellom frivillige og profesjonelle.

Søk støtte til inkludering

Frivillige kulturorganisasjoner og lag som ønsker å inkludere flyktninger fra Ukraina, kan nå søke på en ny støtteordning. Kanskje kan ditt lag bidra til å gi ukrainske flyktninger en bedre hverdag?

Splæsh-
Camp

Følg med på våre hjemmesider for SpæshCamp 2023!
Snart vil mer info og påmeldingsskjema komme.

Kost-
Mask.no

Trenger du sminke til en forestilling eller filminnspilling? Kanskje du skal ha karneval eller sminke deg for cosplay? Finn det her!

Teater-
banken.no

Frilynt Norge ønsker å gjøre det enkelt for amatørteater å finne det de måtte trenge til sin produksjon.
Her finner du nok alt!

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen