fbpx

STAGE! inspirerende fagdager

Publisert: 22. mars 2024

Velkommen til STAGE! 26-28. april 2024!

Er du medlem, eller sitter du i styret av et teaterlag, ungdomslag eller en revygruppe? Eller er du bare interessert og glad i teater, revy og kultur?
Har du lyst til å være med på en helg der du møter andre mennesker som liker, og driver på med det samme som deg?
En helg der du koser deg med god mat, hotellovernatting, spennende foredrag og morsom underholdning?
En helg med påfyll og inspirasjon?

Da er STAGE! noe for deg!

STAGE! foregår fra 26-28. april på Quality Airport Hotel Gardermoen, og arrangeres av Frilynt Norge.
Inkludert i prisen får du to netter på et flott hotell, alle måltider, samt snacks og pausemat, fri tilgang på kaffe og te, spennende og inspirerende foredrag fra kjente utøvere innen teater og kultur, og underholdning fra den populære improgruppa, XTZ.

Les mer om STAGE! og meld deg på!

Dette skjer på STAGE! 2024:

Sturla Berg-Johansen

Fredag får vi besøk av selveste Sturla Berg-Johansen. Han kommer med det populære og etterspurte foredraget: «Hvordan har du det på jobben?», som han har reist rundt og avholdt hos ulike bedrifter og steder de siste par årene. Det vil også bli mulig å stille spørsmål etter foredraget.

Sturla Berg-Johansen er et av Norges mest kjente fjes i underholdningsbransjen, etter å ha vært å se på tv-skjermer og scener i over 20år.

Heidi Rognskog Mella

Heidi er utdannet billedkunstner fra kunsthåndverkskolen i Bergen og kunstakademiet i Düsseldorf. Hun har drevet prosjektgalleriet Samvirke SA sammen med kollega og billedkunstner Mona Eckhoff Sørmo. Heidi skal fortelle om AR-prosjektet «Gjenferd» som har funnet sted på Smøla. AR står for «argument reality», og betyr at man legger digitale effekter på et bilde. Noe som kan sammenliknes med den populære appen, Pokemon Go. Heidi forteller om hvordan de har brukt levende skuespillere, og hvordan de har skaffet finansiering, før hun snakker videre, og gir gode og nyttige tips angående søknader og søknadsprosesser. Les mer om AR-prosjektet her

Emilie Marie Løddesøl

Emilie er utdannet Teaterviter fra Universitetet i Bergen, med en master om mangfold i norsk teater. Hun har en bachelor i Drama og Teater fra NTNU og et årsstudium i dramapedagogikk fra Høgskolen i Bergen. I dag jobber Emilie som formidler ved Brageteatret – Regionteater for Buskerud, i tillegg til egne prosjekter. Emilie skal holde et foredrag som handler om hvordan norsk teater jobber med mangfold i dag. Foredraget vil også ta for seg hvordan man kan se på mangfold i ansettelsespolitikk og publikumsutvikling.
I tillegg skal Emilie også ha en kreativ skriveworkshop. Workshopen er ment som inspirasjon, og vil inneholde praktiske oppgaver som kan løses både individuelt og i gruppe.

Juliane Husvik Sukkestad

Juliane har en master i estetiske fag med fordypning i reminisensteater (reminisens=minner/erindring). Hun jobber som stedsansvarlig og historieformidler på Skedsmo bygdemuseum, i tillegg til å ta oppdrag som teaterinstruktør eller manusforfatter. Sammen med Juliane skal vi jobbe med regi og få gode tips til enkle regigrep.

Kristin Teigen Stasviken

Kristin kommer fra Studieforbundet Kultur og Tradisjon. Studieforbundet fordeler et statstilskudd fra Kunnskapsdepartementet, og har ansvar for utvikling, tilrettelegging og finansiering av et mangfoldig opplæringstilbud i medlemsorganisasjonene og lokallagene deres. Kristin vil informere om selve studieforbundet med fokus på kursmidler. Les mer om Studieforbundet Kultur og Tradisjon her: https://www.kulturogtradisjon.no

Tale Haugan

Tale er økonomiansvarlig i Frilynt Norge og er kanskje den i Frilynt som har best kjennskap til medlemslagene og alt det formelle ved å drive et lag. Sammen med Tale skal vi lære om GDPR og personvern.

Heljar Berge

Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. Han er en erfaren instruktør, med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet. Heljar skal lede oss alle gjennom denne helgen, som konferansier.

XTZ

XTZ er en underholdningsgruppe som spiller helt improviserte humorshow.

Helt uten manus og forberedelse serverer guttene rykende ferske sketsjer, musikknumre og vitser kun med hjelp fra publikums forslag og noen løse rammer.

De møttes som «småtråkk» på Frilynts SplæshCamp og etter de vant junior-NM i teatersport har de holdt faste shows i Oslo i 6 år! De har spilt shows over omtrent hele landet (Fra Mandal til Lofoten) og solgt ut scener som Edderkoppen og Litteraturhuset.

En god gjeng med venner som hele tiden fortsetter å utvikle showene sine, pusher impro til grensene og har god erfaring med å få folk til å le! XTZ gleder seg masse til å komme til STAGE!!

LANDSMØTE – Lørdag 27. april kl.10:00

Samme helg som STAGE! arrangeres også Frilynt Norges landsmøte. Landsmøtet er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og oss som jobber i Frilynt.

Les mer om STAGE! og meld deg på!

Les mer om hotellet

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen