fbpx

To nye medlemslag!

Publisert: 24. august 2023

Den siste tiden har Frilynt Norge fått to nye medlemslag. Vi kan med stor glede ønske velkommen til Østkantspellet og DÅs!

Østkantspellet

Østkantspellet er en forening som ble etablert i 2019. Deres hovedaktivitet består i en årlig oppsetning av forestillingen «Neste Kamp» i ulike versjoner. Utgangspunktet for spellets historie hentes fra manuset med samme navn. Neste Kamp ble første gang oppført på Oslo Nye Teater i 2013, i forbindelse med Vålerengen Idrettsforenings hundreårsjubileum, og hadde over 15000 besøkende.

Siden 2019 har Østkantspellet levert historien om Vålerenga, klubben, bydelen og folka på østkanten i varierte versjoner både på scener og lerret. På scenen har de årlig rundt 100 aktører, som består av profesjonelle skuespillere og artister, musikanter, kor, skoleelever og lokale amatører i alle aldre. Gjennom de siste 5 årene har Østkantspellet levert kulturopplevelser til tusenvis av publikummere og seere i form av store sceneproduksjoner, pubteater og kortfilmer.

Et spell om Oslo øst. Av folk fra Oslo øst. For alle.

Hvorfor bli medlemslag av Frilynt Norge?

Vi ser at våre aktiviteter og tilbud treffer godt Frilynts kriterier. Et medlemskap vil kunne tilføre organisasjonen og våre medlemmer bedre verktøy som gjør oss bedre organisert, og vil kunne bedre aktivitetstilbudet vårt gjennom året betraktelig.

Les mer om Østkantspellet

DÅs

DÅs er en studentforening ved NMBU (Norges miljø-og biovitenskapelige universitet) med dans som felles interesse. Foreningen møtes en til to ganger i uke og har dansetrening. Alle treningene arrangeres av medlemmene selv, og brukes til å lære bort koreografi, lage nye danser, trene, tøye og være sosiale. DÅs arrangerer av og til forestilling og opptrer på arrangementer. Målet med foreningen er å spre danseglede og ha et sosialt samlingspunkt i Ås.

Hvorfor bli medlemslag av Frilynt Norge?

DÅs ønsker å bli medlem i Frilynt Norge fordi vi vil styrke dansegleden og det kulturelle utbyttet blant Ås-studentene. Foreningen har allerede gode kunnskaper og allsidighet innen dans, men vi sikter på å også utfolde oss mer teatralsk i forbindelse med våre fremtidige revyer. Vi håper at et medlemskap i frilynt Norge er den perfekte hjelpen på veien. Foreningen ønsker å dra nytte av godene Frilynt tilbyr, både gjennom støtteordninger, kunnskap, workshops og liknende. Å ha en slik stabil organisasjon i ryggen vil lette arbeidet med å sette opp show og revy, noe vi alltid legger mye energi og stolthet i. Et medlemskap vil også forankre våre verdier som en inkluderende, politisk og religiøst uavhengig forening. Vi ønsker å ta del i et større fellesskap rundt teater og scenekunst, og håper Frilynt er den rette plattformen for nettopp dette.

Les mer om DÅs

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen