fbpx

Velkommen til Raufossrevyen!

Publisert: 3. mars 2023

Frilynt Norge ønsker Raufossrevyen hjertelig velkommen som nytt medlem av Frilynt Norge!

RaufossRevyen så scenelyset for første gang sommeren 2021, og har fra første dag hatt som mål å spre musikalsk glede og humor til publikum på Toten og omegn.

I utgangspunktet var revyen å regne som et bestillingsverk fra Vestre Toten kommune i forbindelse med Byfesten – og det gode samarbeidet med kommunens kulturkontor og Tove Løkken i Krudtverket har fortsatt siden den gang. I rustikke friluftsomgivelser i bakgården til historiske bygning 5 i industriparken på Raufoss inviterer vi nå for tredje året inn til freske fraspark og spreke sprell fra øverste hylle.

Raufossrevyen består av et sammensatt lag av proffer og idealister der dugnad er en viktig hovedingrediens i suksessen. Initiativet bak sprang ut av et mangeårig ønske om å få tilbake et revylag på Raufoss, og samtidig skape noe nytt og innovativt, -og dekke et manglende behov på underholdningsfronten i egen kommune.

Benedikte Narum Jenssen organiserer det kunstneriske, og sammen med Anne Thoresen og Thomas Hildonen driver de hovedmotoren bak det de selv omtaler som en blanding av sirkusmusikal og tivoliteater. David Hveem trakterer dirigentpisken, og har med seg et knippe lokale musikere som tvinger frem trampeklapp og god stemning.

Raufossrevyen har allerede rukket å slå sin egen rekord – fra fullsatte forestillinger med snaue 700 publikummere og koronaavstand første året, til fullsatte forestillinger med normalavstand og snaue 1300 mennesker innom dørene i 2022.

Raufossrevyen spiller sine forestillinger i slutten av juni, og Frilynt Norge ønsker gjengen fra Innlandet masse tvi tvi med kommende revyer.

Finn Raufossrevyen på Facebook

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen