fbpx

Endelig skjer det! Skolerevysamling

Publisert: 27. august 2021

Frilynt Norge kan sies å være best i landet på nettopp skolerevysamling. GRATIS kurs og opphold i Sandefjord for revysjefer og ressurspersonene i din skolerevy! Nå skjer det igjen, og i år arrangerer vi endelig en samling der alt foregår fysisk i Sandefjord, i motsetning til fjoråret da deler av opplegget foregikk digital. Bli med på moroa 18.- 19. september!

Foruten utegående og oppsøkende rådgivning i felten, har Frilynt i flere år arrangert Nasjonal skolerevysamling med kurs og opplæring for revysjefer og ressurspersonene i skolerevyene. Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene, og profesjonelle instruktører gir innføring i skolerevyarbeid, tekstkurs og bistand til å søke midler etc. Kjempenyttig, lærerikt og utrolig morsomt! Dette har vist seg å være svært viktig for kvalitet, organisering, økonomistyring og utvikling i revyene.

Kursene

Økonomi- og organisasjonsarbeid

Hva er det viktig å tenke på når man jobber med revyproduksjon og økonomi? Her får du vite det du trenger for å lose skolerevyen deres trygt gjennom produksjonen. I tillegg får dere informasjon om kursmidler, frifondmidler og alle medlemsfordelene i Frilynt Norge.

Kursholder:
Tale Hauan er økonomiansvarlig i Frilynt Norge og har stålkontroll på alt man trenger å vite, og å gjøre for å skape en harmonisk revyperiode.

Revyproduksjon A-Å

Her blir du kjent med alle funksjonene i produksjonsapparatet i tillegg til et dypdykk i den kreative prosessen rundt det å sette opp en revy, idéutvikling og tekstarbeid.

Kursholder:
Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet.

Pris og overnatting

Kursene er GRATIS inkludert mat og overnatting på Hotel Atlantic i trippelrom lørdag 18. september- søndag 19. september.
(Ønsker du enkeltrom eller dobbeltrom i stedet kommer det en tilleggspris på 500kr. Dette registrerer du i påmeldingsskjema)

Meld deg på i dag!

PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 2. SEPREMBER

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen