fbpx

Endelig skjer det! Skolerevysamling

Publisert: 27. august 2021

Frilynt Norge kan sies å være best i landet på nettopp skolerevysamling. GRATIS kurs og opphold i Sandefjord for revysjefer og ressurspersonene i din skolerevy! Nå skjer det igjen, og i år arrangerer vi endelig en samling der alt foregår fysisk i Sandefjord, i motsetning til fjoråret da deler av opplegget foregikk digital. Bli med på moroa 18.- 19. september!

Foruten utegående og oppsøkende rådgivning i felten, har Frilynt i flere år arrangert Nasjonal skolerevysamling med kurs og opplæring for revysjefer og ressurspersonene i skolerevyene. Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene, og profesjonelle instruktører gir innføring i skolerevyarbeid, tekstkurs og bistand til å søke midler etc. Kjempenyttig, lærerikt og utrolig morsomt! Dette har vist seg å være svært viktig for kvalitet, organisering, økonomistyring og utvikling i revyene.

Kursene

Økonomi- og organisasjonsarbeid

Hva er det viktig å tenke på når man jobber med revyproduksjon og økonomi? Her får du vite det du trenger for å lose skolerevyen deres trygt gjennom produksjonen. I tillegg får dere informasjon om kursmidler, frifondmidler og alle medlemsfordelene i Frilynt Norge.

Kursholder:
Tale Hauan er økonomiansvarlig i Frilynt Norge og har stålkontroll på alt man trenger å vite, og å gjøre for å skape en harmonisk revyperiode.

Revyproduksjon A-Å

Her blir du kjent med alle funksjonene i produksjonsapparatet i tillegg til et dypdykk i den kreative prosessen rundt det å sette opp en revy, idéutvikling og tekstarbeid.

Kursholder:
Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet.

Pris og overnatting

Kursene er GRATIS inkludert mat og overnatting på Hotel Atlantic i trippelrom lørdag 18. september- søndag 19. september.
(Ønsker du enkeltrom eller dobbeltrom i stedet kommer det en tilleggspris på 500kr. Dette registrerer du i påmeldingsskjema)

Meld deg på i dag!

PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 2. SEPREMBER

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen