fbpx

Frilynt Norge inviterer til eksklusiv teaterweekend

Publisert: 22. september 2021

Frilynt Norge har gleden av å invitere til eksklusiv teaterweekend lørdag 16.oktober på Hotel Klubben i Tønsberg. Her blir det inspirasjonsforedrag, workshops og underholdning ledet av Sturla Berg-Johansen og Tor Erik Gunstrøm.

-Etter den tunge tiden som har vært med koronapandemien, ønsker vi å tilby noe inspirerende til våre lagmedlemmer og andre interesserte, sier kurs og arrangementansvarlig, Renate Hellberg Kristoffersen.
Hun og Robin Horsgaard Larsen, som også jobber med kurs og arrangement i Frilynt, gleder seg stort over å presentere høstens Teaterweekend.

-I høst planlegger vi to teaterweekender. Et for voksne, som blir på Hotel Klubben og et for ungdommene våre som blir litt senere i høst, forteller Robin Horsgaard Larsen.
-Vi har fått tilbakemelding fra noen av lagmedlemmene våre at de ønsker flere arrangement rettet mot voksne så da må vi jo prøve å få til det, legger han til.

-Det er ikke alltid vi får muligheten til å arrangere et så bra tilbud, så vi håper virkelig at så mange som mulig melder seg på, sier Renate.
Prisen for hele teaterweekenden er på kun 600 kr. for medlemmer, og 800 kr. for ikke-medlemmer. For den summen får man en hel dag på Hotel Klubben med foredrag, workshops, underholdning, lunsj og middag.
-I tillegg har vi fikset et godt tilbud til de som ønsker å overnatte på hotellet, forteller Renate videre.

Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute om du ønsker å delta.
Påmeldingsfrist er allerede 8. oktober.

Les mer om Teaterweekend her

Påmeldig Teaterweekend

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød