fbpx

Landsmøtet i Frilynt Norge avholdes 24. april 2022!

Publisert: 18. januar 2022

Frilynt Norge innkaller til landsmøte 2022. Landsmøte er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og de ansatte i Frilynt Norge.

Det innkalles til et fysisk møte i Frilynt sine lokaler i Uranienborgveien 4. Men siden koronasituasjonen fortsatt er usikker har vi en backup med at møtet kan avholdes digitalt.

DATO: Søndag 24. april 2022 (STAGE! fredag 22. til søndag 24. april)
TID: Kl. 13.00 – 16.00
STED: Hos Frilynt Norge, Uranienborgveien 4 i Sandefjord (eventuelt digitalt om situasjonen tilsier det)

KANDIDATER TIL STYRET I FRILYNT NORGE
I forbindelse med landsmøte skal det gjennomføres valg. Følgende verv skal besettes: styreleder, en nestleder, to styremedlemmer og tre varamedlemmer. Til kontrollkomiteen skal følgende verv besettes: ett medlem og ett varamedlem.

Vi oppfordrer alle lag til å komme med innspill og forslag på kandidater. Forslag sendes til leder av valgkomiteen Jørgen Kaupang-Marthinsen på e-post: jorgen.kaupangmarthinsen@gmail.com

Eventuelle spørsmål i forbindelse med valg, forslag av kandidater og lignende rettes til leder av valgkomiteen. Frist for innsendelse av forslag er søndag 20. mars 2022.

Les mer om landsmøtet her.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød