fbpx

Nyhetsbrev for august

Publisert: 1. september 2021

Frifond-
rapportering

Husk å rapportere på bruken av frifondmidlene i 2020 innen 15. september. Dette gjøres i StyreWeb. Slik finner du rapporten:
Sentralorganisasjon > Søknader > Frifond 2020 > Velg arkfanen «Sluttrapport».

Frifond 2021-HUSK Å SØKE!

Søknaden for Frifond 2021 er åpen! Husk å søke om frifondmidler innen fristen 15. oktober. Du kan søke allerede i dag (Før du kan søke om Frifond 2021 må du rapportere for bruken av frifondmidlene i 2020 innen 15. september. Se hvordan du gjør dette i saken over)!
Søknaden for Frifond 2021 finner du i StyreWeb. Slik finner du søknaden:
Sentralorganisasjon > Søknader > Frifond 2021 > Velg arkfanen «Søknad». 

To
forskjellige
støtteordninger

Søknadsfristen for støtteordningene fra Kulturrom og Norsk Kulturråd går ut fortere enn svint! Skal du søke om støtte må du virkelig snu deg rundt:
Kulturrom: søknadsfrist I DAG, 1. september!
Norsk Kulturråd: Søknadsfrist I MORGEN, 2. september kl. 13:00

Dramatiker
søkes!

Vi søker deg som er dramatiker og som vil skrive et teaterstykke for barnegrupper i alderen 9–15 år. Oppdraget innebærer å ha en dialog med barn, for eksempel i en kulturskole eller i en amatørteatergruppe, og å delta i møter sammen med nordiske dramatikerkollegaer. Søknadsfrist er 12. september!

Fikk du med deg
Frilynts sommerkrim?

I forbindelse med årets DigiSplæsh, som var et digitalt alternativ til SplæshCamp, lagde vi krimserien «Musefella- et Splæshmysterie» på fem episoder. Se alle episodene på vår YouTube-kanal i dag!

Splæsh-
Camp

Vi håper SplæshCamp 2022 vil skje på god gammeldags måte, der vi kan være fysisk til stede! Følg med for mer informasjon.

Kost-
Mask.no

Trenger du sminke til en forestilling eller filminnspilling? Kanskje du skal ha karneval eller sminke deg for cosplay? Finn det her!

Teater-
banken.no

Frilynt Norge ønsker å gjøre det enkelt for amatørteater å finne det de måtte trenge til sin produksjon.
Her finner du nok alt!

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen