fbpx

Påmeldingsfrist for skolerevysamling

I dag er det påmeldingsfrist for skolerevysamlingen 3.-4. oktober!
Har du eller din skolerevygruppe lyst til å delta er det viktig at dere gjør det i dag før kl. 23:59. 

Foruten utegående og oppsøkende rådgivning i felten, har Frilynt i flere år arrangert Nasjonal skolerevysamling med kurs og opplæring for revysjefer og ressurspersonene i skolerevyene. Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene, og profesjonelle instruktører gir innføring i skolerevyarbeid, tekstkurs, sminkekurs og bistand til å søke midler etc. Kjempenyttig, lærerikt og utrolig morsomt! Dette har vist seg å være svært viktig for kvalitet, organisering, økonomistyring og utvikling i revyene.

Vi er glade for at vi kan få til en skolerevysamling til tross for at det blir annerledes, og gleder oss til å dele våre erfaringer, bli kjent med dere, og forhåpentligvis gi dere en god dose faglig tilskudd inn mot revyoppstart.

Grunnet covid-19 blir Skolerevysamlingen 2020 annerledes enn tenkt. To av våre kurs bli digitalisert (revytekst/sketsj og produksjons- og organisasjonsarbeid), for å ta vare på dere og være sikre på at vi følger alle råd og regler rundt smittevern. Kurset «Gjenbruk» – Scenografi og rekvisitter trenger ikke være dyrt, vil være fysisk i Sandefjord.

Les mer og meld deg på i dag!

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 15. september 2020
Robin Horsgaard Larsen

Robin Horsgaard Larsen