fbpx

STAGE! 2023

Publisert: 21. mars 2023

STAGE! 2023 er rett rundt hjørnet!

Visste du at STAGE! er en møteplass for alle fagansvarlige og grupper innenfor sceneproduksjon, designet for de voksne driverne i amatørteaterfeltet? Fokuset er på drivkreftene, ildsjelene og produksjonsapparatet lokalt. STAGE! har som budskap å inspirere, samt gi påfyll, heve kompetanse,  utveksle erfaringer og nettverksbygging. STAGE! avholdes 29.-30. april 2023.

Det blir inspirasjonsforedrag, workshops og underholdning!

Samme helg som STAGE! arrangeres også Frilynt Norges landsmøte (søndag 30. april). Landsmøtet er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og oss som jobber i Frilynt. 

MER INFO OG PÅMELDING

Innhold STAGE! 29.-30. april:

Med forbehold om endringer

Heljar Berge

Foredrag og workshop: «Instruktørens rolle»Foredrag og workshop: «Teaterproduksjonens utfordringer i frivillige teaterlag»
Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. Han er en erfaren instruktør, med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet. I tillegg til å holde foredrag og workshops er Heljar konferansier for STAGE!

kristin_beige_skaret_2

Kristin Teigen Stasviken

Studieforbundet Kultur og Tradisjon, kursportalen, og prosjektet «Åpent for alle»

Muligheter for spørsmål etter innlegget.

Jarle Hem

Ungdomshuset Napern1916 – Et improteater?

Oppdraget fra kommunen: Lag en møteplass for de uorganiserte ungdommene i Sandefjord sentrum.
Hvilke metoder fungerer?
Hva er en relasjonsbyggeplass?
Hvordan og hvorfor skapes trygghet og tillit til de voksne på huset?
Drama fra virkeligheten og litt West Side Story – backstage.

Jørgen Kaupang-Marthinsen

«Sammen er vi best!»
Visste du at det er lov å være medlem i flere teaterlag? Det vet Jørgen alt om! Han er «overalt» i revymiljøet i Vestfold og skal formidle sine tanker, ideer, utfordringer og alle mulighetene som ligger i det å snakke sammen på tvers av teaterlagene. Jørgen kommer med gode råd, tips og triks om hvordan du best mulig kan få en teaterproduksjon opp og gå.

Kræm

KRÆM SoMe-byrå

Kræm er et kreativt SoMe-byra som effektiviserer og optimaliserer bedrifters synlighet på sosiale medier. De elsker å skape kreativt innhold som engasjerer og inspirerer deres kunder i alle kanaler. Nå har de skreddersydd en egen workshop til deltakerne på STAGE!

Kræm AS består av gründerne: Pernille Pettersen og Oda Svendgård.

XTZ

XTZ er en underholdningsgruppe som spiller helt improviserte humorshow.

Helt uten manus og forberedelse serverer guttene rykende ferske sketsjer, musikknumre og vitser kun med hjelp fra publikums forslag og noen løse rammer.

De møttes som «småtråkk» på Frilynts Splæshcamp og etter de vant junior-nm i teatersport har de holdt faste shows i Oslo i 6 år! De har spilt shows over omtrent hele landet (Fra Mandal til Lofoten) solgt ut scener som Edderkoppen og Litteraturhuset, og i sommer spilte de verdens lengste improshow (som varte 7 døgn uten pause). Nå i Mars spiller de ett nytt show hver eneste dag!

En god gjeng med venner som hele tiden fortsetter å utvikle showene sine, pusher impro til grensene og har god erfaring med å få folk til å le! XTZ gleder seg masse til å komme til STAGE!!

Skuespillere:
Jonas Bern
Gustav Lie Gundersen
Tevje August Njálsson Espeland
Tobias Kolbjørnsen

Pianist:
Per Myrstad Kringen

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen