fbpx

Store summer å hente for teatergrupper og revylag i Norge!

Gratis forsikring, frifondstøtte, instruktørstøtte, momsrefusjon, «Lån teaterfolka våre», kostyme- og kulissebank, gratis medlemsregister med regnskapsmodul – og billigere teatersminke, parykker og effekter! Dette er bare noen av fordelene ved å være medlem av Frilynt Norge – landets største teaterorganisasjon. Søk medlemskap nå!

Frilynt Norge er landets største teaterorganisasjon for både barn, ungdom og voksne. Vi har mer enn 17 000 medlemmer i 200 teatergrupper, revylag, ungdomslag og kulturforeninger over hele landet – og opplever i kraftig vekst. Hele 200 000 publikummere besøker teater- og revyproduksjonene hos våre medlemmer hvert år. Teatergruppene står for mer enn 300 produksjoner og 1000 forestillinger lokalt – og aktiviserer over 20 000 aktive amatørteaterfolk fra nord til sør.

LES OGSÅ: Bli medlem i Norges største teaterorganisasjon

Teatergruppene i Frilynt Norge henter ut drøssevis av medlemsfordeler hvert år. Ta kontakt med generalsekretær på 33488090 eller Frode(at)frilynt.no for mer informasjon.

BLI MEDLEMMER I DAG – LETT SOM EN PLETT

(Saken fortsetter under filmen)

Vi har 11 ansatte tilknyttet den nasjonale virksomheten og et aktivt styre som alle er opptatt av medlemspleie, utvikling av relevante medlemstilbud og interessepolitisk arbeid. Tett kontakt og oppfølging av medlemmene er viktig. Derfor er vi ute på mellom 100 og 200 besøk lokalt hvert år. Få andre organisasjoner kan vise til et lignende tilbud!

LES OGSÅ: 3 millioner i instruktørstøtte – har dere søkt?!

Ved hovedkvarteret i Sandefjord drifter Frilynt et nasjonalt ressurssenter for lokalt amatørteater- og kulturliv. Her får du tilgang til kostymer, kulisser, rekvisitter, manus, teatersminke og spesialeffekter – og ikke minst teaterkompetanse. En nasjonal sceneteknikkbank er også på vei! I tillegg forvalter vi flere støtteordninger for medlemmene: Frifond, kursmidler (instruktørstøtte) og momskompensasasjon.

LES OGSÅ: Rabatt på teatersminke og parykker hos Frilynt Norge

Vi skal være en ambisiøs, offensiv og operativ organisasjon i søken etter å skape relevante tjenester og tilbud for medlemsgruppene i hele landet. Frilynt Norge har i dag en omsetning på ca. 18 millioner kroner i året.

LES OGSÅ: Gratis forsikring til alle våre medlemmer!

Nærmere 2000 ungdom og voksne deltar på kurs- og opplæringstilbud i regi av Frilynt Norge. Rundt 800 deltar på tilbudet «Lån teaterfolka våre» vi holder hjemme hos medlemsgruppene. Teatergruppene og revyene produserer dessuten 30 000 kurstimer i ulike teater- og kulturfag – godkjent av Studieforbundet kultur og tradisjon hvert år.

LES OGSÅ: Fikk 250 000 til teatergruppa – sjekk hvordan!