fbpx

Få et gratis kurs hjemme hos teaterlaget ditt gjennom «Lån teaterfolka våre». Vi skreddersyr kortkurs i teatersminke, skrivekurs i revy, scenografi, PR og markedsføring, produksjonsledelse, økonomistyring i laget og «bli et folketeater».

Lån teaterfolka våre

Frilynt Norge tilbyr gratis kortkurs i teatersminke og spesialeffekter hos teatergruppa eller skolerevyen! Alt du trenger å gjøre er å booke en dato – og vi kommer!

Les mer…

Frilynt Norge spanderer kortkurs i revytekst hos teatergruppa eller skolerevyen! Få påfyll og ideer til gode nummer og utvikling av konsept. Kanskje ønsker revygruppa fornyelse? Bli med på et boblende skriveverksted!

Les mer…

Hvordan bli best på markedsføring, media og synliggjøring av teatergruppa, fritidsklubben eller ungdomslaget? Få inspirasjon og ideer til egen kommunikasjonsstrategi for laget ditt.

Les mer…

Lån scenografen i Frilynt Norge til teatergruppa eller skolerevyen helt gratis! Få ideer og tips til sceneløsninger, kulisser og materialvalg – enten på telefon eller kurs i teatergruppa. Ta vel i mot scenografdoktoren!

Les mer…

Hva skjer hvis du tar med 180 barn, ungdom og voksne på scenen i ei teatergruppe som normalt har hatt 30-40 skuespillere? Noen har gjort det, og det tok av! Lyst til å høre hva som foregår oppi hodet på teaterentreprenøren? Bestill folketeaterdoktoren i Frilynt helt gratis!

Les mer…

God produksjonsledelse i teatergruppa og revylaget gjør scenelivet enda morsommere, og kan gi et betydelig løft for hele laget. Men hvem gjør hva, hvordan planlegge, motivere, koordinere verdens beste produksjon? Frilynt Norge tilbyr gratis produksjonsdoktor!

Les mer…

Hvordan holde orden på økonomien i laget? Hva er lurt å tenke på når vi budsjetterer teateroppsetningen? Hvordan fører vi regnskapet? Hvilke regler gjelder – og hvilke rutiner er smarte å innføre? Frilynt Norge kjører gratis kurs i økonomistyring i laget ditt.

Les mer…