fbpx

Velkommen til Bjørnholtrevyen i Oslo!

Publisert: 29. oktober 2015

Bjørnholtrevyen med alle sine revymedlemmer i Oslo ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største organisasjon for skolerevyer, russerevyer og teaterlag: Frilynt Norge!
Bjørnholtrevyen2
Foto: Bjørnholtrevyen.

– Bjørnholtrevyen debuterte med sin første revy i 2008. I fjor fikk vi en femmer på terningen, og vi tenker å satser høyt i år også, sier revysjef Pernille Nyborg Hansen. Revyen er organisert av engasjerte elever ved Bjørnholt skole – og planleggingen av årets revy startet i august.
– Vi har hatt mangel på ressurser de siste årene, og kan få stor nytte av å melde oss inn i Frilynt Norge.

– Flott for skolemiljøet
– Vi ønsker Bjørnholtrevyen hjertelig velkommen som medlem hos oss, sier generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr. Han er over middels opptatt av den fantastiske opplevelsen det er å få være med på skolerevy.
– Det er så mye viktig læring i det å produsere en revy, og ikke minst en dimensjon med folkehelse og relasjonsbygging som lite annet kan matche. Jeg kunne holdt foredrag i flere dager om verdiene og effekten av det viktige arbeidet Bjørnholtrevyen og andre revy- og teaterlag driver med.

Frilynt Norge er opptatt av å støtte opp om slike tiltak som ikke bare gir mye teater- og revyaktivitet i hele landet, men som også byr på så mye læring, mestringsfølelse og utvikling for hele mennesket.
– Det er folkehelsearbeid på sitt beste, og absolutt en motivasjonsfaktor som kan motvirke dropout i videregående skole, mener generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr.
– Dessuten er det jo veldig mye bra revy- og teateraktivitet som kommer ut av skolerevyer!

LES OGSÅ: Skolerevy = læringsmaskiner

Frilynt har over 60 skolerevyer og russerevyer blant medlemmene.

LES OGSÅ: 200 000 publikummere på teater i Frilynt
LES OGSÅ: Skolerevy.no

Bjørnholtrevyen1
Foto: Bjørnholtrevyen


Mange fordeler

Som medlem kan revyen benytte seg av Frilynts støtteordninger som frifondteaterfondet og kurstilskudd– og vi hjelper til med søknad om momskompensasjon. Revyen får dessuten tilgang til gratis medlemsregister. Vi tilbyr gratis kurs i teatersminke hos laget og rabatt på teatersminke gjennom Frilynts egen netthandel kostmask.no. Frilynt har også et vell av kurs og leire hele året rundt for våre medlemmer – både barn, ungdom og voksne.

Forsikring av medlemmene
Samtlige medlemmer i laget ditt er forsikret når medlemskontingenten er betalt. I tillegg får laget egen ansvarsforsikring. Frilynt Norge tilbyr en meget konkurransedyktig forsikringsordning for alle våre medlemmer hos Gjensidige. Frilynt sponser store deler av ordningen.

Kursmidler
Kursmidlene er en stor medlemsfordel. Dere kan få timestøtte for ulike prosjekter og kurs fra Studieforbundet kultur og tradisjon hvor vi er tilknyttet. Guide om hvordan søke finner du her. Har dere f.eks. kurs i skuespillerteknikk, sang, dans, impro m.m. vil dette kunne få støtte. Både hvis det er kortkurs, helgekurs eller om det er øvelser som en del av en produksjon. Vi veileder og informerer om ordningen året rundt.

bjørnholtrevyen3
Foto: Bjørnholtrevyen

Frifond
Hver høst fordeler vi frifondmidler til aktiviteter og prosjekter for barn og unge under 26 år. Info blir sendt ut til alle lag rett over sommeren hvert år. Se frilynt.no/frifond.

Momskompensasjon
Frilynt søker momskompensasjon på vegne av medlemslaga hvert år. Ved å sende inn revidert årsregnskap vil dere kunne motta momskompensasjon. Les mer på frilynt.no/momskompensasjon.

Teaterfondet
Teaterfondet.no er en helt ny støtteordning kun for medlemmer i Frilynt Norge med teater, dans eller sceneaktivitet. Vi jobber for å få på plass en stor sponsor. Støtte gis til aktivitet for både barn, ungdom og voksne. Kunngjøring av neste søknadsfrist blir sendt alle våre lag.

Kurs og læring
Frilynt har et stort kurstilbud for medlemmene hvert år. Vi arrangerer kurs innen scene, film, ledelse og kulturproduksjon for både for barn, ungdom og voksne. Vi tar også i mot ønsker fra laga.

LES OGSÅ: Gratis skolerevykurs

Gratis medlemsregister
Som medlem har dere tilgang til nettbasert medlemsregister: Hypersys. Dette er et nyttig verktøy for både dere og oss hvor vi tar i mot alle søknader om tilskudd fra frifond, teaterfondet, samt årsrapport, medlemslister, registrering av styret hvert år m.m. Brukernavn og passord blir tilsendt. Support får dere på 33 48 80 90 eller medlemsregister@frilynt.no.

Gratis kurs i teatersminke
Vi tilbyr GRATIS sminkekurs med vår egen sminkekonsulent hos dere. Det eneste laget betaler er reiseutgiftene. Ta kontakt på teatersminke(at)frilynt.no eller ring 33 48 80 90.

Medlemsrabatt på teatersminke
Alle medlemslag får rabatt på teatersminke og spesialeffekter på kostmask.no som driftes av Frilynt. Vi er også behjelpelige med å finne parykker, sminke, effekter og produkter dere måtte trenge.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød