EMIL- og Smørekoppenrevyen nytt medlem!

Det renner inn med medlemmer hos Frilynt Norge. EMIL- og Smørekoppenrevyen i Sør-Trøndelag ønskes hjertelig velkommen inn i Norges største teaterorganisasjon!

Studentrevyen EMIL- og Smørekoppenrevyen har produsert revyaktivitet i 16 år.
– Vi er en arena for revyinteresserte studenter, i tillegg til å være et kulturtilbud for publikum. Vi ønsker å engasjere og medstudenter til å delta og samarbeide om et unikt, kreativt og innovativt produkt. Her kan studentene bli med i alt fra skuespillergruppen, bandet, rekvisitter, kostymer, sceneteknikk og media, skriver revygruppa i sin søknad om medlemskap.

LES MER: GRATIS SKRIVEKURS I REVY
LES MER: SUPERDEAL PÅ BILLETTPORTAL FOR TEATERLAG

Ønsker å vokse
Som nytt medlem i Frilynt Norge ønsker revygruppa å utvikle seg og vokse.
– EMIL- og Smørekoppenrevyen ønsker å søke medlemskap hos Frilynt som en del av å organisere seg, å ekspandere som revy og forbedre tilbudet for våre medlemmer og tilskuere.

VOKSER: Frode Aleksander Rismyhr gleder seg stort over medlemsveksten.

Viktig arbeid
– Jeg blir så vanvittig glad for at ungdom og studenter får slike tilbud som EMIL- og Smørekoppenrevyen tilbyr. Revy og teater er kanskje noe av den mest miljøskapende aktiviteten som finnes. Alle som har vært med i et teatermiljø vet hvor kontaktskapende og morsomt det er. Det er kultur, læring, folkehelse og stedsutvikling på en og samme tid, proklamerer generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr.

LES OGSÅ: BLI MEDLEM AV NORGES STØRSTE TEATERORGANISASJON

Frilynt hjelper til
EMIL- og Smørekoppenrevyen kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 16 000 medlemmer glede seg over en haug med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs, forsikringsordning, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å bistå med alt vi kan. Et inspirerende skrivekurs i revy, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge får blant annet tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget gjennom «lån teaterfolka våre», kurs for både ungdom og voksne, samarbeidsnettverk på tvers av laga i hele landet eller regionen din, sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også!

FØLG EMIL- OG SMØREKOPPENREVYEN PÅ FACEBOOK

SCENOGRAF: Gode tips og triks innen kulisser og scenografi kan du få av Frilynts egen scenograf, Jarle Hem.

Samler revy- og teatermiljøet i Norge
Generalsekretær i Frilynt Norge ønsker studentrevyen hjertelig velkommen inn i fellesskapet.
– Det er verdifullt at revy- og teatermiljøet i Norge samles i en felles landsorganisasjon. Det gjør at vi kan snakke med en stemme interessepolitisk, og amatørteaterfeltet får nødvendig tyngde og slagkraft. Vekst i organisasjonen vår gir også økte ressurser til å utvikle enda flere og bedre medlemsfordeler, sier Frode Aleksander Rismyhr.

DISSE ER MEDLEMMER AV FRILYNT NORGE

LES OGSÅ: FRILYNT STARTER NASJONALT RESSURSSENTER FOR TEATER OG REVY