Cirka Cirkus nytt medlem!

Det strømmer inn med nye medlemmer til Frilynt Norge. Cirka Cirkus med sine 75 medlemmer i Akershus er nå tilsluttet Norges største teaterorganisasjon. Hjertelig velkommen. Mer enn 20 teaterlag har meldt seg inn i Frilynt Norge det siste året.

– Cirka Cirkus er en nysirkusskole for barn og unge. Hos oss kan man lære sjonglering, akrobatikk, trapes, trampoline, tissue, balanse, enhjulssykkel, line og mye mer, skriver Cirka Cirkus i sin søknad om medlemskap.

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

Vil bli med i teaterfellesskapet
– Vi ønsker å bli medlem hos Frilynt slik at vi blir en del av Norges største teaterfellesskap og få muligheter til utveksling av kompetanse og inspirasjon, og andre goder medlemskapet gir.

LES OGSÅ: 3 MILLIONER I INSTRUKTØRSTØTTE – HAR DER SØKT?
LES OGSÅ: KURS I NYSIRKUS OG FLAMMEBLÅSING PÅ SPLÆSHCAMP!

INN I MANESJEN: Frode Aleksander Rismyhr ønsker Cirka Cirkus hjertelig velkommen som nye medlemmer i Frilynt.

– Spennende scenekunst
– Nysirkus er en leken form for scenekunst litt utenom det vanlige. Jeg tror Cirka Cirkus kan bidra med spennende impulser til det tradisjonelle amatørteatermiljøet og vi gleder oss stort over å få med den akrobatiske gjengen hos oss, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.
– Det er en kjempestyrke for amatørteatermiljøet som helhet at gruppene organiserer seg. Det ligger mye verdi i mulighetene for samarbeid og nettverk på tvers av teatergruppene i Frilynt Norge, og det å stå samlet gir tyngde og slagkraft i det interessepolitiske arbeidet for et løft for teatermiljøene i kulturbudsjettene.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE

Mange medlemsfordeler
Cirka Cirkus kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 17 000 medlemmer glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs, gratis forsikringsordning, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også! Det betyr tilgang til blant annet et gigantisk kostymelager.