Musikalfabrikken i Trondheim nytt medlem!

Musikalfabrikken i Trondheim med hele 332 (!) barn og unge ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største teaterorganisasjon. Straks er 20 nye teaterlag er tatt opp som medlemmer i Frilynt Norge i 2018, og flere er på vei.

LES OGSÅ: STORE SUMMER Å HENTE FOR TEATERGRUPPER OG REVYLAG

Trondheims eneste musikkteaterskole for barn og unge har enorm aktivitet. Musikalfabrikken har 21 grupper og medlemmer fra 4 til 2o år.
– Vi setter årlig opp 2 – 4 musikalproduksjoner, hvor samtlige medlemmer er på minimum én av disse, skriver Musikalfabrikken i sin søknad om medlemskap. Året rundt er 8 – 10 pedagoger i sving , i tillegg til et stort dugnadsapparat.

FØLG MUSIKALFABRIKKEN PÅ FACEBOOK

LES OGSÅ: 3 MILLIONER I INSTRUKTØRSTØTTE – HAR DER SØKT?

– HURRA: sier generalsekretær Frode Aleksander Rismyhr til Musikalfabrikkens innmelding.

Flere og flere blir med!
– Det er helt fantastisk at Musikalfabrikken er blitt en del av familien. Vi har fulgt dem lenge og vært nesegrus beundrere av satsingen deres. Vi gleder oss til bli kjent med et Trøndelags største musikalmiljøer og ikke minst levere et godt tilbud, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.
– Frilynt Norge vokser, og stadig flere amatørteatergrupper og revylag velger å organisere seg i Norges største teaterorganisasjon. Det er lurt for hele feltet som helhet. Vi nærmer oss 20 000 medlemmer og over 200 medlemsgrupper i hele landet. Det har også stor betydning når vi jobber interessepolitisk for amatørteaterfeltet.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE
LES OGSÅ: SØK FRIFOND I FRILYNT INNEN 15. OKTOBER

Mange medlemsfordeler
Musikalfabrikken kan glede seg over et stort tilbud. Gratis forsikring, frifondstøtte, instruktørstøtte, momsrefusjon, «Lån teaterfolka våre», kostyme- og kulissebank, gratis medlemsregister med regnskapsmodul, en haug med kurs – og billigere teatersminke, parykker og effekter! Dette er bare noen av fordelene ved å være medlem av Frilynt Norge – landets største teaterorganisasjon.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs «hjemme i laget» er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

LES OGSÅ: BLI MEDLEM I FRILYNT NORGE

(Foto nettsak: Musikalfabrikken)